The #unpaixtable Blogger Award! Βραβευτήκαμε και βραβεύουμε!


The unpaixtable Blogger Award!

Πληροφορίες: http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award

Δεχτήκαμε βραβείο από την Zίνα Μπερίκου ιδρύτρια του blog http://only-decoration.blogspot.gr/ και  την ευχαριστούμε πολύ!!!!
Είναι ωραίο το συναίσθημα  όταν βραβεύεσαι..νιώθεις ότι η προσπάθεια σου εκτιμάται και οτι έχεις προσφέρει κάτι και εσύ στους φίλους που σε διαβάζουν αλλά και στην παρέα των bloggers.

Σύμφωνα με τους όρους θα απαντήσoυμε  σε κάποιες ερωτήσεις και στη συνέχεια θα βραβεύσουμε άλλα 5 blogs.

Ερωτήσεις - Απαντήσεις

1)Intro ( Όνομα, Τοποθεσία, Ζώδιο, Blog Platform)

Είμαστε μια ομάδα ειδικών στην ψυχική υγεία και θα θέλαμε να διατηρήσουμε την ανωνυμία μας γιατί πιστεύουμε ότι είναι πιο σημαντικό η προσφορά βοήθειας παρά η προσωπική μας διαφήμιση.Ζούμε και εργαζόμαστε στην Αθήνα και όποιος θέλει να μας γνωρίσει ή να μας ρωτήσει κάτι προσωπικά μπορεί να μας στείλει μήνυμα στο psyxologoi@gmail.com

2)Ποιο είναι το moto του Blog σου; Αν δεν έχεις σκέψου ένα τώρα!

Μίλα για το πρόβλημα σου ανοιχτά.Είναι το πρώτο βήμα για την λύση του και ζήτα βοήθεια αν βλέπεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις της ζωής σου.

3)Αν το blogging ήταν παιδικό παιχνίδι, ποιο θα ήταν και γιατί;
Φιδάκι....Τρέχεις, ανεβαίνεις, πέφτεις αλλά συνεχίζεις να προχωράς παρά τις δυσκολίες και προσπαθείς να είσαι συνεπής στον στόχο σου.

4)Όταν γίνω διάσημος blogger θα... (συμπλήρωσε την φράση)

Διάσημοι;;Για εμάς προτεραιότητα είναι να μπορούμε να δίνουμε απαντήσεις μέσα από την επιστήμη μας και τις γνώσεις μας και  να βοηθήσουμε να γίνουν κατανοητά και προσιτά σε όλους έννοιες και λέξεις που από μόνες τους είναι επιβαρυμένες και φέρουν στιγματιστικές συμπεριφορές.

5)Κάνε φίρμα την λιγότερο δημοφιλή ανάρτηση σου.

Μέχρι τώρα δεν μας είχε απασχολήσει αυτό αλλά μιας και ρωτηθήκαμε το ψάξαμε και η ανάρτηση με την λιγότερη επισκεψιμότητα είναι http://psixologoi2.blogspot.gr/2012/01/h.html

6)Ποια κατηγορία ιστολογίων, θα ήθελες να αφανίσεις από την blog- όσφαιρα και γιατί;

Καμία γιατί πιστεύουμε στην ελευθερία της έκφρασης και οτι  είναι στους αναγνώστες η επιλογή ποιους θα ακολουθούν και ποιους θα απομονώσουν.

7) Η ερώτηση της Ζίνας:
Έχετε σκεφτεί ποτέ να εγκαταλείψετε το blog σας; Αν ναι τι ήταν αυτό που σας κράτησε και αν όχι τι είναι αυτό που σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε ;

Να εγκαταλείψουμε όχι, γιατί είναι μια δημιουργία μας-ένα δικό μας παιδί-και το αγαπάμε πολύ αλλά πολλές φορές από φόρτο εργασίας καθυστερούμε να αναρτήσουμε νέα άρθρα και θέλουμε την κατανόηση των φίλων μας και όλων που μας ακολουθούν.Συνεχίζουμε λοιπόν !!!

Η δική μας ερώτηση είναι:
Αν σας γινόταν η πρόταση από μια μεγάλη εταιρεία να πουλήσετε το blog σας θα το κάνατε;

And the #Unpaixtable Blogger Award goes to ...

1.http://soulouposeto.blogspot.gr/
Σπίτι - Διακόσμηση - Κήπος - Κατασκευές

2. http://allazoumestinkrisi.blogspot.gr/
μια νέα πλατφόρμα Αλλαγής Ζωής, που θα προωθεί την επιχειρηματικότητα μέσα από την αγοραστική αξία των πολλών και θα βασίζεται στηνΚοινωνική Οικονομία, την Συν-εργασία και την Κοινωνική Προσφορά.

3. http://skepseis-sxeseis.blogspot.gr/
Σκέψεις και σχέσεις λοιπόν....ας τις μοιραστούμε...

4. http://26ecopages.blogspot.co.uk/
 Αν σας ενδιαφέρει η φύση, το παιδί, και γενικότερα το σπίτι...είστε στο σωστό μέρος.Το μπαούλο του 26 eco pages τα έχει όλα...

5..http://toekana.blogspot.gr/

Ένα blog σας κάνει να ξεχνιέσαι μέσα από καθημερινούς προβληματισμούς

Πληροφορίες για τους επόμενους κατόχους του βραβείου:

Στην αρχή της ανάρτησης σου πες μας από ποιόν έλαβες το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς το blog του.
Απάντησε σ’ όλες τις ερωτήσεις:Οι έξι ερωτήσεις είναι πάντοτε ίδιες, ενώ η έβδομη συντάσσεται από τον unpaixtable και απευθύνεται στους επόμενους.

Πρότεινε πέντε άτομα για να λάβουν το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς τα ιστολόγια τους.

Στο τέλος του post απεύθυνε την πιο unpaixtable ερώτησή σου στους bloggers που προτείνεις.

Κάτω από την εικόνα με το σήμα του βραβείου βάλε link που οδηγεί στην ανάρτηση:http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award

Όταν το κάνεις ενημέρωσε το all4blogs (με μήνυμα ή σχόλιο στην ανάρτησή τους) διότι θα σε προσθέσει στην λίστα με τους συμμετέχοντες! (link back).