Renaki , 24 ετών

ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ..... ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΝΑΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ "ΦΑΣΗ".. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ... ΧΩΡΙΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ... ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ... ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ... ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ.... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ.. ΟΡΕΞΗ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΓΩ ΔΝ ΕΧΩ... ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...ΝΕΥΡΑ ΑΡΚΕΤΑ.. Κ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΕΝΟΥ..... ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Κ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΚΑΤΣΟΥΦΙΑΖΩ?" ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....


ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ :

Αγαπητή φίλη,

Για να μπορούμε να εντοπίζουμε έγκαιρα ότι υπάρχει πρόβλημα, χρειάζεται μια απλή διαπίστωση και παραδοχή. Οτιδήποτε μας “ενοχλεί” είναι μια αντίδραση στο ότι αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Κάθε φορά λοιπόν που νοιώθεις άβολα, ψάξε και προσδιόρισε το πρόβλημα που δημιουργεί αυτή την διάθεση.
Θυμίσου ότι δεν είμαστε εμείς το πρόβλημα για τον απλό λόγο ότι έχουμε την ικανότητα να καταλάβουμε ότι έχουμε πρόβλημα. Με αυτή την διαπίστωση και μόνο είναι φανερό ότι είμαστε ξεχωριστοί από το πρόβλημα και πιο δυνατοί από οτιδήποτε μας πικάρει, ώστε να μπορούμε να το αντιληφθούμε.
Και ότι κάθε φορά που παραλύουμε από τις σκέψεις υπάρχει μια απλή λύση : ένα βήμα την φορά. Δεν χρειάζεται να βρούμε την τέλεια λύση, αρκεί να βρούμε αυτή που θα μας κάνει να νοιώσουμε λίγο καλύτερα, που θα δρομολογήσει τις ενέργειες και σκέψεις για την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Να είσαι καλά και περιμένουμε τα νέα σου.