ντρέπομαι ....

marι logo , 34 ετών

έχω βάλει πολλά κιλά λόγω υγείας από φαρμακευτική αγωγή κάνω προσπάθεια να χάσω και είδη έχω καταφέρει αρκετά αλλα ντρέπομαι να δω παλιούς γνωστους και φίλους γιατι με γνωρίζαν με διαφορετική εικόνα και τώρα άλλαξα κ τους αποφεύγω .... δηλαδη αν τους δω στο δρόμο αλλάζω κατεύθυνση και κάνω ότι δεν τους βλέπω πράγμα που δεν μου αρέσει γιατί είμαι επικοινωνιακή και αυτο με κάνει και υποφέρω πολύ.


ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ:

Αγαπητή φίλη,

Η εικόνα που έχουμε για το σώμα μας και την εμφάνιση μας είναι πολύ σημαντική για την συναισθηματική και ψυχολογική μας υγεία, καθώς και την εξασφάλιση μιας ποιοτικής καθημερινότητας. Είναι πολύ σημαντικό να θυμάται κανείς ότι δεν είναι όλα τα σώματα ίδια, ούτε είναι δυνατόν να γίνουν ίδια.

 Η εικόνα που έχουμε για το σώμα μας, είναι η εικόνα που έχουμε και για τον εαυτό μας. Αξίζει λοιπόν να κοιτάξετε ξανά το σώμα σας και εκτός ίσως από τις κατηγορίες και την κριτική που του ασκείτε για τις ατέλειες του, αναλογιστείτε πόσα καλά πράγματα το συγκεκριμένο σώμα σας έχει βοηθήσει να καταφέρετε μέχρι τώρα και πόσο σας βοηθάει να ανταπεξέλθετε στην δύσκολη καθημερινότητα σας. Ίσως τότε αρχίσετε να το αντιλαμβάνεστε περισσότερο σαν έναν πιστό σας φίλο και λιγότερο σαν έναν εύκολο εχθρό.

Να είστε καλά