η αδερφή μου απατάει τον άντρα της...

Ρία 18 ετών

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη συμβουλή σας για ένα θέμα...Πρόσφατα έμαθα τυχαία ότι η αδερφή μου απατάει τον άντρα της...Δεν ξέρει ότι το έμαθα και ο άντρας της είναι πολύ καλός άνθρωπος. Θέλω να της πω με κάποιον τρόπο ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνει και να τον κοροϊδεύει. Αλλά δεν ξέρω πως. Μπορείτε να μου δώσετε κάποια συμβουλή πως να της πω τι είναι το σωστό να κάνει?


ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ:

Αγαπητή φίλη,

αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να μιλήσετε με την αδερφή σας και να ακούσετε,χωρίς να την κατακρίνετε, τι έχει να σας πει και τι την οδήγησε στην παραλλήλη σχέση.Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι πολύπλοκες και συνήθως εμείς που είμαστε οι παρατηρητές μπορoύμε να βγάζουμε συμπεράσματα που ίσως να μην είναι σωστά και παράλληλα να μην κατανοούμε τι συμβάινει.Έτσι αυτό που βοηθάει είναι ενας ειλικρινής διάλογος και η κατανόηση σε αυτό που θα ακούσουμε.
Ακούστε την αφερφή σας και μπορείτε να πείτε την άποψη σας χωρίς όμως να προσπαθήσετε να την επιβάλετε.Αναρωτηθείτε τι θα νιωθατε εσείς εάν είσασταν στην θέση της και πως θα θέλατε να σας μιλήσει η αδερφή σας και θα βρείτε τον τρόπο να της πείτε αυτό που θέλετε.

Να είστε καλά